Δημήτρης Δραγούμης

Με έμφαση στη σωματική και ψυχική υγεία και μέσω του κατάλληλου πλάνου διατροφής και γυμναστικής, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να δεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται.

Δημήτρης Δραγούμης

Ο Δημήτρης Δραγούμης Αποφοίτησε από το Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παίρνοντας την ειδικότητα της Άρσης Βαρών.

Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο Άθληση και Υγεία, με εξειδίκευση στη Χρήση Διατροφικών Συμπληρωμάτων, του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε σε ιδιωτικές σχολές Fitness στην Ελλάδα εμπλουτίζοντας της γνώσεις του με διπλώματα όπως: ιμάντες αιώρησης και λειτουργική προπόνηση, CrossTrain, CrossFit, Pilates Mat, Pilates Cadillac. Επιπροσθέτως, εκπαιδεύτηκε στην εξειδίκευση Ειδικού Αθλητικής Διατροφής.

Υπήρξε αθλητής κολύμβησης στην ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. όπως επίσης και εκπαιδευτής ΚΑΡΑΤΕ. Εργάστηκε ως καθηγητής διατροφής στα Ι.Ι.Ε.Κ. Δέλτα Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα ως γυμναστής σε αίθουσες στην Χ.Α.Ν. Ασβεστοχωρίου και σε άλλους αθλητικούς συλλόγους και γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης. Από το 2016 έως και σήμερα εργάζεται ως γυμναστής και διατροφολόγος. Από το 2020 είναι βασικό μέλος της ομάδας του Fitness Travel.

Fitness Travel
Fitness Travel